VvE schoonmaak

Het schoonmaken voor de VvE is meer dan alleen schoonmaken. Wij van LNQ kunnen u hierin ontzorgen. Als bewoner van een appartementencomplex wilt u fijn thuis kunnen komen in een schone en opgeruimde omgeving. Daarom vinden wij de volgende zaken belangrijk voor u!

Onze medewerkers

De aanspreekbaarheid van de op locatie aanwezige medewerkers nemen wij hoog op, evenals een vriendelijk gezicht. Rust en vertrouwen, daarmee mogen wij bij u thuis komen, toch? Daarom werken wij met ervaren en betrouwbare medewerkers welke altijd in het bezit zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Advies

Als professioneel bedrijf hebben wij de nodige ervaring in het werken voor VvE’s. Verschillende wensen omtrent de schoonmaak passeren vaak de vergaderingen.

Het is aan ons om met u hiervan de haalbaarheid te bespreken en u hierin te adviseren. Soms is het nodig om meer te doen om achterstallig onderhoud te voorkomen, soms minder om u niet onnodig veel te laten betalen.

Schoon

Uiteraard ligt de basis in het schoonhouden van het complex, hierin zijn wij in alle opzichten flexibel. Wij gebruiken bijvoorbeeld de juiste middelen, welke zowel qua samenstelling en geur het beste bij het object past.

Onderhoud op de lange termijn

Om een complex voor lange tijd in goede staat te houden is het noodzakelijk om de juiste behandeling voor oppervlakten op te nemen in het MJOP. Wij kunnen zorgen voor o.a. dieptereiniging, conserveren/herstellen en kleine schilderwerkzaamheden.

Communicatie

Offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.