Schoonmaakbedrijf Rotterdam

U bent van plan om uw (bedrijfs)pand in Rotterdam schoon te laten door een ervaren schoonmaakbedrijf? Vul direct ons formulier in met uw vraag of scroll snel naar beneden om meer te lezen over LNQ Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij en de aangeboden schoonmaakdiensten!

Kubuswoningen schoonmaken

LNQ in Rotterdam

Alles wat vuil is, kan schoon! Met dat doel voor ogen gaan wij van LNQ Schoonmaakbedrijf geen uitdaging uit de weg en zullen alles in het werk stellen om in alle goede orde tot een gewenst resultaat te komen. Omdat alles wat gebruikt wordt langzaam of snel vervuild, zal er altijd schoongemaakt moeten worden. Hiervoor biedt schoonmaakbedrijf Rotterdam voor allerlei soorten vervuiling talloze oplossingen, zowel eenmalig als periodiek. Het is hierbij van belang dat wij in goed overleg tot een goede samenwerking komen, zo bieden wij een oplossing voor elk budget.

Door de samenvoeging van vele jaren ervaring op het gebeid van reiniging en het deskundig te werk gaan, is LNQ Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij in 2008 opgericht. Door de vele jaren eerdere ervaring was LNQ in staat om vanuit een evenwichtige basis direct van waarde te kunnen zijn voor klanten op het gebied van reinigingswerkzaamheden. De missie van LNQ Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij luidt dan ook om in ieder geval 1 last uit de samenleving weg te nemen door het creëren van een schone situatie om een prettige leefomgeving tot stand te brengen. Het is natuurlijk een feit dat een schone omgeving gelijk staat aan een prettigere leven. Wij hebben een professioneel team klaarstaan die graag schoonmaakdiensten verlenen.

Schoonmaakservice voor bedrijven

Heeft u een bedrijf in Rotterdam en bent u opzoek naar een schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij LNQ aan het juiste adres! Wij hebben al meer dan 14 jaar ervaring met het onderhouden van kantoorlocaties. Samen met u kijken we naar alle wensen en de mogelijkheden, zodat we een goed plan kunnen opstellen voor de schoonmaak. 

We proberen onszelf altijd zo flexibel mogelijk op te stellen voor de schoonmaak van uw complex. We willen natuurlijk niet dat u hinder ervaart van het schoonmaakproces. Wij kiezen onze medewerkers niet alleen vanwege hun mogelijkheid m.b.t. schoonmaken, maar ook vanwege de aanspreekbaarheid op locatie. 

 

Voordelen:

Woongroepen schoon houden

Ook woningcomplexen en woongroepen maken we regelmatig schoon. Het schoonmaken voor woongroepen is meer dan alleen schoonmaken. Wij van LNQ kunnen u hierin ontzorgen. We proberen onszelf altijd zo flexibel mogelijk op te stellen voor de schoonmaak van uw complex.  Als professioneel bedrijf hebben wij de nodige ervaring met het werken voor woon- en zorggroepen in Rotterdam. Buiten de “normale” schoonmaakwerkzaamheden, kunnen wij ook zorgen voor dieptereiniging, conserveren/herstellen en kleine schilderwerkzaamheden.

In welke wijken in Rotterdam zijn wij actief?

Wij zijn in heel Rotterdam werkzaam, dus onder andere de wijken:

 • Rotterdam Stadscentrum/Stadsdriehoek
 • Rotterdam Noord
 • Kralingen – Crooswijk
 • Rotterdam Prins Alexander
 • IJsselmonde
 • Feijenoord
 • Charlois
 • Delfshaven
 • Overschie
 • Hillegersberg 
 • Hoek van Holland
 • Pernis
 • Rozenburg
 • Hoogvliet
Heeft u een bedrijf net buiten Rotterdam? Dan kan u ons natuurlijk ook contacten. 

Andere diensten in Rotterdam

Zoals wij eerder aangaven, LNQ vindt dat alles wat vies is, schoon kan worden gemaakt! Naast het schoon houden van uw pand aan de binnenkant, kan u LNQ ook inschakelen voor diensten zoals:

Wilt u de beglazing of de gevel van uw woning reinigen? LNQ, schoonmaakbedrijf Rotterdam, werkt op ambachtelijke wijze, zodat alle details meegenomen worden. Hierbij maken wij gebruik van een telescoop, zodat ook plekken die lastig te bereiken zijn, goed gewassen kunnen worden. Tevens vinden wij het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste wetgeving omtrent de veiligheid bij reinigingswerkzaamheden en werken wij met geschoold personeel. U bent hierdoor verzekerd dat glasbewassing aan uw pand met de juiste zorg onder handen wordt genomen.

Het is mogelijk om geheel vrijblijvend en gratis een offerte aan te vragen via onze offerte-aanvraagformulier. Heeft u liever eerst contact? Geen probleem. Wij zijn 24/7 te bereiken via telefoonnummer 06 48189718 of stuur LNQ Schoonmaakbedrijf Rotterdam een bericht via de contactpagina.

Offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.