Schoonmaakbedrijf Den Haag

U bent van plan om uw (bedrijfs)pand in Den Haag schoon te laten door een ervaren schoonmaakbedrijf? Vul direct ons formulier in met uw vraag of scroll snel naar beneden om meer te lezen over LNQ Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij en de aangeboden schoonmaakdiensten!

Over LNQ Schoonmaakbedrijf Den Haag

Alles wat vuil is, kan schoon! Met dat doel voor ogen gaan wij van LNQ Schoonmaakbedrijf geen uitdaging uit de weg en zullen alles in het werk stellen om in alle goede orde tot een gewenst resultaat te komen. Omdat alles wat gebruikt wordt langzaam of snel vervuild, zal er altijd schoongemaakt moeten worden. Hiervoor biedt schoonmaakbedrijf Den Haag voor allerlei soorten vervuiling talloze oplossingen, zowel eenmalig als periodiek. Het is hierbij van belang dat wij in goed overleg tot een goede samenwerking komen, zo bieden wij een oplossing voor elk budget.

Door de samenvoeging van vele jaren ervaring op het gebeid van reiniging en het deskundig te werk gaan, is LNQ Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij in 2008 opgericht. Door de vele jaren eerdere ervaring was LNQ in staat om vanuit een evenwichtige basis direct van waarde te kunnen zijn voor klanten op het gebied van reinigingswerkzaamheden. De missie van LNQ Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij luidt dan ook om in ieder geval 1 last uit de samenleving weg te nemen door het creeeren van een schone situatie om een prettige leefomgeving tot stand te brengen. Het is natuurlijk een feit dat een schone omgeving gelijk staat aan een prettigere leven. Wij hebben een professioneel team klaarstaan die graag schoonmaakdiensten verlenen.

Glasbewassing en gevelreiniging Den Haag

Wilt u de beglazing of de gevel van uw woning reinigen? LNQ, schoonmaakbedrijf Den Haag, werkt op ambachtelijke wijze, zodat alle details meegenomen worden. Hierbij maken wij gebruik van een telescoop, zodat ook plekken die lastig te bereiken zijn, goed gewassen kunnen worden. Tevens vinden wij het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste wetgeving omtrent de veiligheid bij reinigingswerkzaamheden en werken wij met geschoold personeel. U bent hierdoor verzekerd dat glasbewassing aan uw pand met de juiste zorg onder handen wordt genomen.

schoonmaak Den Haag

Meer van LNQ schoonmaakservice Den Haag

Zoals wij eerder aangaven, LNQ vindt dat alles wat vies is, schoon kan worden gemaakt! Naast glasbewassing en gevelreiniging kunt u LNQ ook inschakelen voor diensten zoals:

  • Het leveren van sanitaire artikelen
  • Speciale reiniging zoals tapijt, keuken, afvoeren, groen en galerijen
  • Reinigen van zonnepanelen

Het is mogelijk om geheel vrijblijvend en gratis een offerte aan te vragen via onze offerte-aanvraagformulier. Heeft u liever eerst contact? Geen probleem. Wij zijn 24/7 te bereiken via telefoonnummer 06 48189718 of stuur LNQ Schoonmaakbedrijf Den Haag een bericht via de contactpagina.

Offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.