Schoonmaak voor woongroepen

Het schoonmaken voor woongroepen is meer dan alleen schoonmaken. Wij van LNQ kunnen u hierin ontzorgen. Als bewoner van een appartementencomplex wilt u fijn thuis kunnen komen in een schone en opgeruimde omgeving. Daarom vinden wij de volgende zaken belangrijk voor u!

Schoon

Samen met u kijken we naar de werkzaamheden die nodig zijn om uw pand schoon te maken. Wij gebruiken bijvoorbeeld de juiste middelen, welke zowel qua samenstelling en geur het beste bij het object past. Zo kunnen we ervoor zorgen dat u dan ook echt thuis kan komen in een frisse schone ruimte. 

We proberen onszelf altijd zo flexibel mogelijk op te stellen voor de schoonmaak van uw complex. Zo willen wij er voor zorgen dat u geen problemen ondervind aan het schoonmaakproces.

Onze medewerkers

Onze werknemers hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij kiezen onze medewerkers niet alleen vanwege hun mogelijkheid m.b.t. schoonmaken, maar ook vanwege de aanspreekbaarheid op locatie. Rust en vertrouwen, daarmee mogen wij bij u thuis komen, toch? Daarom werken wij met ervaren en betrouwbare medewerkers welke altijd in het bezit zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Advies bij schoonmaak voor woongroepen

Als professioneel bedrijf hebben wij de nodige ervaring met het werken voor woon- en zorggroepen. Samen met u kijken we naar alle wensen en de mogelijkheden, zodat we daar een goed plan voor op kunnen stellen.

Soms is het nodig om wat extra werk uit te voeren om achterstallig onderhoud te voorkomen, maar soms ook wat minder om u niet onnodig veel te laten betalen.

Onderhoud op de lange termijn

Om een complex voor lange tijd in goede staat te houden is het noodzakelijk om de juiste behandeling voor oppervlakten op te nemen in het MJOP. Wij kunnen zorgen voor o.a. dieptereiniging, conserveren/herstellen en kleine schilderwerkzaamheden.

Communicatie

Als u zoekt naar een ervaren en deskundig schoonmaakbedrijf voor woongroepen, dan kiest u voor LNQ!

Offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.