Glazenwasser Rijswijk

Voor het reinigen van al uw beglazing en kozijnen bent u bij ons helemaal op het juiste adres bij LNQ glazenwasser Rijswijk. Door de jaren lange ervaring en gecertificeerd personeel kunnen wij u al het mogelijke bieden op het gebied van glasbewassing en gevelreiniging. 

Waar de wens is kunnen we op een ambachtelijke manier het glasbewassen. Dat betekent dat we oog houden voor de kenmerken van de glaspartij en elk hoekje en gaatje schoon weten te krijgen. Daarnaast beschikken wij over de modernste instrumenten, zoals telescoopbewassing en handige steigers om ook bij hoge hoogten alles kraakhelder achter te laten. Natuurlijk kunt u er van op aan dat wij werken volgens de laatste wetgeving en indien nodig met gecertificeerd personeel, zodat wij niet alleen kwaliteit, maar ook veiligheid kunnen waarborgen. 

Geen onveilige ladders of dure hoogwerkers meer nodig voor het periodieke onderhoud. Vaak biedt dit voor u een voordelige oplossing. Wij reiken maximaal tot de 5e etage.

Meer lezen?

Vanaf kleine ladders, (rol)steigers, hoogwerkers of gevelinstallaties. Wij komen bijna overal bij! Bij een onderhoudsplan met telewash is dit raadzaam om te doen om de kwaliteit hoog te houden.

Meer lezen?

Voor bijzondere objecten geldt soms een bijzondere aanpak. Zo is niet alle beglazing met ladders, hoogwerkers of gevelinstallaties bereikbaar. Hierbij kunnen wij gebruik maken van touwtechnieken of wel, ‘rope access’. Hierin zijn wij bekwaam en gecertificeerd.

Meer lezen?

Stof en ander losliggend vuil heeft aan een regenbui genoeg om af te spoelen. Hardnekkige vervuiling bouwt zich in de loop van de tijd op en kan het rendement van uw panelen verlagen. Door deze 1 tot 2 keer per jaar goed te laten reinigen houdt u het rendement hoog.

Meer lezen?

Offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.