Schoonmaak

Van sanitair tot werkplaatsen en van kantoorruimten tot trappenhuizen, wij van LNQ weten dat het belangrijk is om in een opgeruimde en schone omgeving te verblijven. Daarom zorgen wij dat de door ons te leveren kwaliteit continu en hoog blijft. Dat is dat beetje dat wij kunnen en zullen bijdragen aan een fijne leefomgeving!

Voor zowel woningbouw en VvE als voor bedrijven.

Het schoonmaken voor de VvE is meer dan alleen schoonmaken. Wij van LNQ kunnen u hierin ontzorgen. Als bewoner van een appartementencomplex wilt u fijn thuis kunnen komen in een schone en opgeruimde omgeving. Daarom vinden wij de volgende zaken belangrijk voor u!

Meer lezen?

Schoonmaken als basis, ontzorgen is wat wij extra doen. Met de juiste inzichten kunnen wij flexibel zijn waar en wanneer dat nodig is, zo is het altijd schoon op de juiste plek.

Bijhouden van sanitaire voorraad en leveren van de juiste producten. U als klant heeft hier geen omkijken meer naar.

Wij werken met uiterst bekwame medewerkers welke allen volgens de laatste normen zijn gecertificeerd, zowel in de schoonmaak als in de glasbewassing. Bij opleveringen komt de schoonmaker altijd als laatst, wij zijn daarom flexibel in de uitvoering hiervan.

Strippen en (opnieuw) conserveren van linoleumvloeren, polijsten van natuursteen en verwijderen van hardnekkige aanslag. Hierin kunnen wij u adviseren en tevens de uitvoering op ons nemen.

Schoonmaak in Zuid-Holland

Offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.