Glasbewassing

Voor het reinigen van al uw beglazing en kozijnen bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Door de jaren lange ervaring en gecertificeerd personeel kunnen wij u al het mogelijke bieden op het gebied van glasbewassing. 

Wij werken indien gewenst op ambachtelijke wijze zodat ons geen detail ontgaat, ook maken wij gebruik van telescoop-bewassing zodat ook moeilijk te bereiken plaatsen gewassen kunnen worden. Wij werken uitsluitend volgens de laatste wetgeving en indien nodig met gecertificeerd personeel, zodat wij niet alleen kwaliteit maar ook veiligheid kunnen waarborgen. 

Geen onveilige ladders of dure hoogwerkers meer nodig voor het periodieke onderhoud. Vaak biedt dit voor u een voordelige oplossing. Wij reiken maximaal tot de 5e etage.

Meer lezen?

Vanaf kleine ladders, (rol)steigers, hoogwerkers of gevelinstallaties. Wij komen bijna overal bij! Bij een onderhoudsplan met telewash is dit raadzaam om te doen om de kwaliteit hoog te houden.

Meer lezen?

Voor bijzondere objecten geldt soms een bijzondere aanpak. Zo is niet alle beglazing met ladders, hoogwerkers of gevelinstallaties bereikbaar. Hierbij kunnen wij gebruik maken van touwtechnieken of wel, ‘rope access’. Hierin zijn wij bekwaam en gecertificeerd.

Meer lezen?

Stof en ander losliggend vuil heeft aan een regenbui genoeg om af te spoelen. Hardnekkige vervuiling bouwt zich in de loop van de tijd op en kan het rendement van uw panelen verlagen. Door deze 1 tot 2 keer per jaar goed te laten reinigen houdt u het rendement hoog.

Meer lezen?

Glasbewassing in Zuid-Holland

Offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.