Schoonmaakbedrijf Zoetermeer

Uw bedrijf schoon laten maken in Zoetermeer?
Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende offerte aan

 

Waarom schoonmaakbedrijf Zoetermeer?


Bij het schoonmaakbedrijf Zoetermeer staat er continu iemand paraat om urgente problemen op te lossen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lekkage, vandalisme, verstopping etc. Voor het passend maken van deze dienst dient er ten alle tijden een afspraak te worden gemaakt met een adviseur. Met speciale telescopische stelen en extra zachte borstels kunnen wij meestal vanaf de grond de werkzaamheden verrichten.

De missie van schoonmaakbedrijf Zoetermeer

Onze missie is om tenminste één last uit onze samenleving weg te nemen, een schone situatie creëren om een fijne leefomgeving te realiseren.

Om mineraalafzetting na het reinigen te voorkomen, werken wij met osmose ( gedemineraliseerd ) water. Dit zal een optimaal resultaat geven en op de korte termijn een hoger rendement van uw zonnepanelen. Indien u vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier en voor een geheel vrijblijvende offerte kunt u terecht op ons offerteformulier.

Op al onze diensten zijn de volgende punten van toepassing:

 • Kwaliteit
 • Garantie
 • Goede communicatie
 • Dit betekend dat wij alles in het werk stellen om, voor u als klant de zekerheid te bieden van professioneel schoon. Ons deskundig en ervaren team zal hiermee een last voor u wegnemen, zodat u kunt doen waar u goed in bent.

  Al het geleerde uit het verleden hebben wij samengesmeed tot een stabiele basis om voor u als klant, al het mogelijke, met de bijbehorende garanties te kunnen realiseren.

  De diensten van LNQ Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij in Zoetermeer

  LNQ is een veelzijdig schoonmaakbedrijf, wij weten dat het belangrijk is om in een opgeruimde en schone omgeving te verblijven. Van sanitair tot werkplaatsen en van kantoorruimten tot trappenhuizen, vallen allemaal binnen de werkomgeving van LNQ. LNQ voert schoonmaakwerkzaamheden uit voor zowel woningbouw en VvE als voor bedrijven.

  LNQ Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij beschikt over een groot aanbod diensten. Zo vervullen wij diverse schoonmaakwerkzaamheden voor restaurants, portieken en kantoren evenals openbare ruimten. Ook voor het reinigen van beglazing en kozijnen kunt u bij ons terecht. Wij maken gebruik van telescoop-bewassing waardoor ook de lastigste plekken schoon worden. Ons personeel is gecertificeerd waardoor wij naast kwaliteit ook de veiligheid kunnen waarborgen.

  Gevelreiniging

  LNQ voert diverse werkzaamheden uit voor het reinigen van uw gevel. Heeft u groene aanslag op uw gevel, bestrating of vlonder? Wij verwijderen op professionele wijze de groene aanslag en impregneren daarna het object. Dit is nog het belangrijkste omdat dit tegen het terugkeren van de aanslag werkt. Afspoelen van houten geveldelen behoort ook tot onze werkzaamheden. Door uitlaatgassen en stofwinden worden de rabat en boeidelen vuil. Door het regelmatig reinigen van de houten geveldelen zal het eruit zien of de gevel opnieuw is geschilderd. Ook werkzaamheden als dak en goot reiniging evenals het verwijderen van graffiti op uw gevel, nemen wij graag op ons.

  Speciale reiniging

  Wij reinigen uiteraard ook objecten die niet al te vaak behandeld worden. Denk hierbij aan tapijtreiniging, terras en galerijreiniging en snoeien evenals afvoeren van groen. Heeft u veel rommel of is er iemand uit zijn woning gezet en dient de woning opgeruimd te worden? Dan ontruimen wij graag de woning voor u. Gaat u een nieuw pand betreden of gaat u verhuizen? LNQ zorgt ervoor dat u uw pand schoon en fris kan betreden of achter kunt laten. LNQ is ook in te huren voor het reinigen van (bedrijfs)keukens, geheel volgens de horecarichtlijnen.

  Contact

  Heeft u interesse in onze schoonmaakwerkzaamheden? Dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met LNQ schoonmaakbedrijf Zoetermeer. Wij zullen samen de mogelijkheden bespreken en vervolgens alles in werk stellen om tot een gewenst resultaat te komen. Weet u al naar welke schoonmaakwerkzaamheden u opzoek bent? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en ontvang een overzicht in de kosten van de schoonmaakwerkzaamheden door LNQ schoonmaakbedrijf Zoetermeer.

  T: 079-3605991
  T: 06-48189718
  E: info@lnqschoonmaak.nl

  Wij van schoonmaakbedrijf Zoetermeer zijn de juiste partner voor u, om deze klus voor u uit handen te nemen.

  Zie ook: Schoonmaakbedrijf Den Haag | Schoonmaakbedrijf Leiden |