Glazenwasser Zoetermeer

Glazenwasser in Zoetermeer nodig?
Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende offerte aan

 

Glazenwasser Zoetermeer


Na verloop van tijd worden uw rabat en boeidelen vuiler en vuiler, zei het door uitlaatgassen of stofwinden. Door regelmatig reinigen zal het er uitzien alsof de schilder net is geweest. Wij van glazenwasser Zoetermeer kunnen hiervoor zorgen.

Schoonmaak


Heeft u een hele berg rommel waar u vanaf wilt of is er iemand uit zijn woning gezet? Voor ons is het een koud kunstje om het af te voeren en vervolgens de ruimte “bezem” schoon achter te laten. (voor schoner, zie Woning/utiliteitsoplevering)

Ook een belangrijke bijkomstigheid hierbij is dat eventuele zwakke plekken in het hout en/of schilderwerk door ons zullen worden opgemerkt, zodat u niet snel voor verrassingen komt te staan.

Wij ( glazenwasser Zoetermeer) werken uitsluitend volgens de laatste wetgeving en indien nodig met gecertificeerd personeel, zodat wij niet alleen kwaliteit maar ook veiligheid kunnen waarborgen.Wij werken indien gewenst op ambachtelijke wijze zodat ons geen detail ontgaat, ook maken wij gebruik van telescoop-bewassing zodat ook moeilijk te bereiken plaatsen gewassen kunnen worden.

Dak en goot reiniging


Als uw hemelwaterafvoer verstopt raakt ontstaat er overstroming en lekkage, met alle gevolgen van dien. Door regelmatige controle en reiniging van uw daken en goten kan u een hoop ongemak worden bespaard.

Glazenwasser Zoetermeer werken nauw samen met een bedrijf dat is gespecialiseerd in het (natuur vriendelijk) bestrijden van spinnen. In zowel het voor als najaar geven zij uw object een behandeling tegen deze beestjes, waardoor zij na elke behandeling drie maanden “spinvrij” garanderen*

Wij van Glazenwasser Zoetermeer weten dat het belangrijk is om in een opgeruimde en schone omgeving te verblijven.

Zie ook: Glazenwasser Den Haag