Speciale reiniging

Tapijtreiniging


Uw tapijt weer brandschoon opgeleverd, voor een smetteloos schoon resultaat is uw tapijt bij ons in goede handen!

(Bedrijfs)keukens


Voor een restauranteigenaar of chef-kok is het al druk genoeg om de tent te draaien. Daarom bieden wij bij LNQ de mogelijkheid uw keuken periodiek en professioneel te laten reinigen, geheel volgen de horeca richtlijnen. Dit neemt voor u een grote druk weg zodat u zich bezig kunt houden met de dingen waar u het beste in bent.*

Woning/ utiliteits-oplevering


Een nieuw pand? Of verhuizing? Wij zorgen er voor dat u uw pand schoon en fris kunt betrekken of achter kunt laten. Het is immers nooit fijn om een vuile of stoffige omgeving te moeten inrichten.*

Ontruimen afvoeren


Heeft u een hele berg rommel waar u vanaf wilt of is er iemand uit zijn woning gezet? Voor ons is het een koud kunstje om het af te voeren en vervolgens de ruimte “bezem” schoon achter te laten. (voor schoner, zie Woning/utiliteitsoplevering)

Snoeien/afvoeren van groen


Het leeghalen van tuinen, verwijderen van bossage of het afvoeren van andere tuin ornamenten is voor ons geen enkel probleem. Zo hoeft u bij bijvoorbeeld een woningoplevering maar één bedrijf in te huren voor zowel het huis als de tuin.

Terras en galerijreiniging


Vooral in het voorjaar, zodra men weer meer van het buitenleven gaat genieten, is een schoon en mosvrij terras onmisbaar om de zomer goed te beginnen! Het terras zal met hoge druk worden gereinigd waardoor de eventuele voegen ook verdwijnen, LNQ zorgt ervoor dat dit weer netjes wordt hersteld.

24/7 calamiteitenservice


Bij de 24/7 calamiteitenservice staat er continu iemand paraat om urgente problemen op te lossen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lekkage, vandalisme, verstopping etc. Voor het passend maken van deze dienst dient er ten alle tijden een afspraak te worden gemaakt met een adviseur. * Voor deze dienst zijn wij, indien minimaal 10 werkdagen van te voren besproken, 24 uur per dag inzetbaar.