Schoonmaak


Van sanitair tot werkplaatsen en van kantoorruimten tot trappenhuizen, wij van LNQ weten dat het belangrijk is om in een opgeruimde en schone omgeving te verblijven. Daarom zorgen wij dat de door ons te leveren kwaliteit continu en hoog blijft. Dat is dat beetje dat wij kunnen en zullen bijdragen aan een fijne leefomgeving!

Voor zowel woningbouw en VvE als voor bedrijven.

Werkzaamheden

- Kantoren
- Portieken
- Restaurants
- Openbare ruimten
- etc.

Zie ook: Schoonmaakbedrijf Den Haag | Schoonmaakbedrijf Leiden | Schoonmaakbedrijf Zoetermeer | Schoonmaakbedrijf Berkel en Rodenrijs

LNQ schoonmaakbedrijf

Op al onze diensten zijn de volgende speerpunten van toepassing:

  • Kwaliteit
  • Garantie
  • Goede communicatie
Dit betekend dat wij alles in het werk stellen om, voor u als klant de zekerheid te bieden van professioneel schoon. Ons deskundig en ervaren team zal hiermee een last voor u wegnemen, zodat u kunt doen waar u goed in bent. Als het gaat om een goede levering van dienst en product laten wij onze klant nimmer in de steek en zullen ten alle tijde bereidt zijn om tot een oplossing te komen voor een schone en fijne leefomgeving.


Projecten


Van glasbewassing tot aan gevelreiniging. Benieuwd hoe LNQ te werk gaat? Bekijk hier onze laatste projecten!


Lees meer ...

Over ons


Alles wat vuil is, kan schoon! Met dat doel voor ogen gaan wij geen uitdaging uit de weg en doen wij er alles aan om tot een gewenst resultaat te komen.

Lees meer ...

Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij

LNQ werkt voor u!


Buiten onze specialistische schoonmaakwerkzaamheden kunt u LNQ ook inzetten voor reguliere schoonmaak. LNQ is inzetbaar voor zowel particulieren als bedrijven. Gaat het om een villa, een rijtjeshuis, een kantoor, kleedkamer of een trappenhuis? LNQ maakt het voor u schoon. U kunt ons inzetten voor zowel eenmalige als periodieke projecten.

Gratis en vrijblijvende offerte