Gevelreiniging

Ontmossen en impregneren


Groene aanslag op uw gevel, bestrating of vlonder?

Door het mos los te weken en indien mogelijk met hogedruk weg te spuiten zal het groen geen kans maken tegen onze aanpak. Het belangrijkste is nog het impregneren tegen het terug komen van de aanslag, hierdoor zal uw object vele malen langer mosvrij blijven.

Graffiti verwijderen


Wie ergert zich hier niet aan, uw mooie gevel beklad met lelijke teksten. Voor u wellicht een groot ongemak, voor ons een kleine moeite om het ongemak bij u weg te nemen.

Afspoelen van houten geveldelen


Na verloop van tijd worden uw rabat en boeidelen vuiler en vuiler, zei het door uitlaatgassen of stofwinden. Door regelmatig reinigen zal het er uitzien alsof de schilder net is geweest.

Ook een belangrijke bijkomstigheid hierbij is dat eventuele zwakke plekken in het hout en/of schilderwerk door ons zullen worden opgemerkt, zodat u niet snel voor verrassingen komt te staan.

Dak en goot reiniging


Als uw hemelwaterafvoer verstopt raakt ontstaat er overstroming en lekkage, met alle gevolgen van dien. Door regelmatige controle en reiniging van uw daken en goten kan u een hoop ongemak worden bespaard.

Spin bestrijding


Wij werken nauw samen met een bedrijf dat is gespecialiseerd in het (natuur vriendelijk) bestrijden van spinnen. In zowel het voor als najaar geven zij uw object een behandeling tegen deze beestjes, waardoor zij na elke behandeling drie maanden “spinvrij” garanderen*

Zie ook: Schoonmaakbedrijf Den Haag | Schoonmaakbedrijf Leiden | Schoonmaakbedrijf Zoetermeer | Schoonmaakbedrijf Berkel en Rodenrijs